bandera_inglesa

ATENCIÓ AL CLIENT

971 37 90 00

EMPRESA ESPECIALITZADA EN LA DISTRIBUCIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS.

Dispreu Logística és una empresa especialitzada en la distribució de productes alimentosos per al sector de l’hostaleria, grans superfícies i petits comerços de proximitat de Menorca.

Fundada en 1985, l’empresa s’ha anat adaptant a l’evolució del mercat per a oferir un millor servei i preus més competitius als seus clients.
En els últims anys, l’empresa també ha ampliat la gamma de productes i millorat la seva plataforma logística.

Dispreu Logística és una central de distribució d’aliments líder a Menorca que ha apostat pels productes agroalimentaris locals.

LA VIA MÉS RÀPIDA ENTRE EL FABRICANT I EL PUNT DE VENDA

Amb més de trenta anys d’experiència en el sector, Dispreu Logística és una empresa de capital cent per cent menorquí que ofereix als seus clients un ampli catàleg de productes d’alimentació amb més de 10.000 referències.
Dispreu disposa d’un magatzem central de 5.000 metres quadrats en el Polígon Industrial La Trotxa d’Alaior i un magatzem per a productes refrigerats i congelats de 1.000 metres quadrats a Maó, així com una xarxa de distribució pròpia formada per deu vehicles, la meitat dels quals són frigorífics.
La seva infraestructura, personal, flota de vehicles i un sistema completament informatitzat, li permeten una gran capacitat de resposta i atendre amb agilitat les demandes dels seus clients perquè poden confiar en Dispreu per a un subministrament de productes sense necessitat de comptar amb un magatzem propi. Una comanda rebuda durant el matí se subministra durant la tarda del mateix dia.

DELEGACIÓ A BARCELONA PER A AGILITAR I FACILITAR LES GESTIONS AMB PROVEÏDORS LOCALS

Dispreu Logística disposa d’una delegació a Sant Cugat del Vallés, en una de les zones empresarials i comercials més actives de Barcelona.

En el seu desig de facilitar la relació i comunicació amb proveïdors locals Dispreu Logística ha apostat per la proximitat, portant una part de les seves oficinas fora de l’illa de Menorca.


c/ Vía Augusta 15 - Loc. núm. 5
08174 Sant Cugat del Vallés
Barcelona

Tel. 93 624 51 00

email: carlescadirat@dispreu.com

CONSOLIDAR LA FILOSOFIA DE MARCA.

Amb la finalitat de consolidar la filosofia de marca, d’oferir la màxima varietat de productes, de la major qualitat i al millor preu, en 2019 l’empresa se suma a la central de compres i distribució IFA Retail España S.A. sense renunciar a la seva aposta per la proximitat i als acords amb els proveïdors locals per a disposar d’un important assortit d’articles de Km 0.

APOSTEM PELS PRODUCTES LOCALS DE MENORCA.

Dispreu Logística compta amb un ampli catàleg amb més de 10.000 productes per a atendre les necessitats dels seus clients. En el catàleg trobarà primeres marques del mercat en xarcuteria, conserves, congelats, begudes, comestibles, lactis i derivats, entre altres.

Dispreu destaca a més per ser la primera distribuïdora de productes locals. Des dels seus inicis, l’empresa logística s’ha caracteritzat per oferir una àmplia gamma de productes elaborats a Menorca fins a aconseguir, avui dia, més de mil referències de seixanta marques diferents.

Carns, embotits, formatges, licors, brioixeria i rebosteria són alguns dels articles elaborats per les principals empreses agroalimentàries de l’illa que es distribueixen a través de
 Dispreu Logística.

MÉS DE 100 CLIENTS AVALEN EL NOSTRE BON SERVEI

Dispreu Logística compta amb una cartera de més de 200 clients que avalen el compromís d’oferir preus competitius i un servei àgil en qualsevol punt de l’illa.

L’empresa atén diàriament les demandes de subministrament d’una extensa xarxa del sector de l’alimentació: supermercats i comerços de proximitat entre els quals destaquen els establiments Binipreu de Maó, Alaior, Es Migjorn Gran y Ferreries; així com la xarxa de franquícies Port Market a Menorca, entre altres.

DISPREU LOGÍSTICA, S.L.

Avgda. Sa Indústria, 67
Polígon Industrial La Trotxa
07730 Alaior (Menorca)

Tel. 971 37 90 00
E-mail: dispreu@dispreu.com

Dispreu Logística Copyright 2020